Coachutbildning med Stig Wiklund

– Sveriges ledande mentala coach!

Intresset för det coachande förhållningssättet och mental träning har slagit igenom explosionsartat inom idrottsvärlden och på arbetsplatser de senaste åren. Många framgångsrika idrottare och organisationer jobbar allt mer aktivt med mentala målsättningar samt ett coachande och inkluderande ledarskap.

Vi ser behovet av att stärka ledare och jobba mer med dessa frågor för att öka konkurrenskraften i vår region. Med duktiga ledare skapar vi attraktiva arbetsplatser! Därför arrangerar vi tillsammans med Stig en coachutbildning för ledare och chefer.

 

Mer om Stig Wiklund

 

Utöver framgångar med flertalet av Sveriges största idrottsstjärnor, såsom långloppsåkaren Britta Johansson, en av världens bästa skidskyttar genom tiderna Helena Ekholm, skidikonen Johan Olsson och nya superstjärnan Frida Karlsson, har Stig länge coachat framgångsrika personer och företag inom näringslivet. Bland annat arbetar han med toppchefer inom IKEA, ICA Rosen som har fått många priser och travtränare Roberts Bergh som är en av Sveriges bästa travtränare. Stig är också mental coach åt riksdagsledamöter, kommunalråd, företagsledare, entreprenörer, egenföretagare och styrelseordföranden.

Coachutbildning med Stig Wiklund

 

Målgrupp:

Utbildningen vänder sig till dig som är chef eller ledare. Om du är VD, mellanchef, team- eller projektledare eller annan titel spelar mindre roll. Det är viktigt att du har som ambition att utveckla dig som ledare och är motiverad till en förändring i ditt ledarskap utifrån det coachande förhållningssättet.

 

Omfattning:

Utbildningen består av fyra träffar lunch till lunch. Varje träff pågår från 12.00 dag 1 till 12.00 dag 2, samtliga deltagare övernattar.

 

Plats:

Utbildningen genomförs på Söråkers herrgård strax utanför Sundsvall, en perfekt miljö för utbildningen där det finns allt från fina lokaler och hotellrum till fantastiskt god mat.

 

Pris:

Medlemmar i Handelskammaren betalar 30 000 kr exkl. moms.

Övriga betalar 35 000 kr exkl. moms.

Pris för boende tillkommer med 895 kr per tillfälle.

(Anmälan är bindande men kan överföras till annan deltagare)

 

Information och anmälan:

Har du frågor kring utbildningens innehåll eller vill veta när nästa omgång startar? Varmt välkommen att höra av dig till Olivia Åsberg, Kommunikationsansvarig / Affärsutvecklare Handelskammaren Mittsverige

Mail: olivia@midchamber.se

Telefon: 072 – 597 97 33