Lär dig grunderna i LinkedIn!

Lär dig grunderna i LinkedIn!

LinkedIn är nätverket som lockat 675 miljoner användare världen över. Kanalen är stället för dig som exempelvis vill bredda ditt nätverk, bygga varumärke eller skaffa nya kunder. Nu erbjuder vi en halvdags grundkurs online med en av Sveriges främsta LinkedIn-experter: Linda Björck. 

Under en halvdag får du konkreta tips på hur du kan arbeta med LinkedIn och de viktigaste sakerna du behöver ha på din profil. Linda kommer gå igenom skillnaden mellan en profil och en företagssida – och behöver du egentligen ha båda? Det här är grundkursen för dig som behöver gå från passiv till aktiv och där din profil ligger som grund för hur andra ser på ditt personliga varumärke. Vi kommer prata innehåll och vad du kan publicera för olika format på LinkedIn.

Kursen går online så du sitter bekvämt hemma och följer enkelt med via din dator. Alla deltagare har möjlighet att ställa frågor under utbildningen och både presentation samt fördjupningsmaterial kommer skickas ut i efterhand.

Datum: 5 maj

Tid: 08.00 - 12.00

Online-utbildning

Medlemspris: 2500:- exkl. moms

Ordinarie pris: 3000:- exkl. moms

Anmäl dig här!

Om Linda Björck:

Linda är en Sveriges främsta experter på LinkedIn och har årligen över 50 utbildningar. Hon ingår även i en expertgrupp som har direktkontakt med LinkedIn. Hennes blogg, smartbizz.se/blogg, har blivit utsedd till en av Sveriges bästa tre år i rad.